Основната ми задача е да създавам среда за своите клиенти, като увеличавам комфорта и красотата в техните домове, черпейки вдъхновение от начина им на живот.

+359 898 456 452
rejinltd@gmail.com

Лерин #1

HomeДомовеЛерин #1

За проекта

Разработването на този проект, беше поредното предизвикателство, тъй като беше разработен за семейство живеещо в САЩ и ще се ползва за около два месеца годишно. Петчленното семейство ни възложи задачите по проектирането и реализирането му.

Запазихме подовата настилка в спалните, като само я освежихме. В дневната заменихме теракота с висококачествен ламиниран паркет. Мебелите в дневната са разработени от ламинирано ПДЧ, като заложихме на техническият камък за плот и закалено стъкло за кухненски гръб. Интересен е момента с позиционирането на 50 инчовият телевизор, тъй като трябваше да заложим на голяма трапезна маса, която да отговаря на нуждите на семейството и същевременно да разполагат с голяма площ за почивка, инсталирахме модул проектиран от нас, в средата на помещението, което раздели трапезарията от дневната зона, като на него е монтиран телевизор, който може да се позиционира към дивана и към трапезарията. Спалнята на родителите изпълнихме в МДФ, боядисан в мат и тапицирано легло в дамаска имитираща алкантара. Детската стая е обзаведена за три принцеси, като леглата са изработени специално за техните индивидуални нужди.

Категория

Дата

01.01.2016