Основната ми задача е да създавам среда за своите клиенти, като увеличавам комфорта и красотата в техните домове, черпейки вдъхновение от начина им на живот.

+359 898 456 452
rejinltd@gmail.com

Балерината

HomeДомовеБалерината

За проекта

Този проект, беше ужасно интересен за работа! Тъй като разполагаше с огромно отворено пространство, грабвайки те още от входната врата и същевременно пък нямаше възможност за голямата кухня, за която мечтаеше домакинята или поне нямаше такава възможност до като не се намесихме ние.

Разработихме този проект с голямо удоволствие, тъй като сам по себе си, апартамента е със страхотна геометрия, простираща се на площ около 120кв.м. тип мезонет. Състоящ се от дневна, кухня, малка тоалетна, спалня с прилежащи към нея кабинет и баня – за първи етаж и изящна вита стълба водеща към вторият етаж където се намират други две спални с баня към тях.

Запазихме старото дюшеме, като беше само реставрирано. Оцветихме в меки нюанси, а останалото с нашата помощ и чара на апартамента се случи естествено и много красиво. В резултат домакините получиха уютен и аристократичен дом.

Категория

Дата

29.08.2020
balerinata-003
balerinata-007
balerinata-006