За мен

Добре дошли в моят сайт...

Надявам се да споделя с Вас малко за себе си и моята работа.

Основната ми задача е да създавам среда за своите клиенти, като увеличавам комфорта и красотата в техните домове, черпейки вдъхновение от начина им на живот.  Дали това е спокойна,  тиха или динамична и космическа атмосфера, интериора трябва да бъде хармоничен и добре редактиран. Творчеството ми е израз на характера на всеки клиент, както и разширяване и реализация на мечтите му. Отразяването на индувидуалните черти на обитателите е най- успешна, когато има обмен на идеи между  клиент и дизайнер.

Изненадващи резултати се постигат с помоща на методи, разработени с богат опит в дизайна, както в жилищният, така и в общественият интериор.

Работя във всички сфери свързани с интериорният дизайн , като планиране на пространството, избор на цветове, мебели по поръчка, довършителна дейност, като това е малка част от работата ми.  

Гордея се с клиентите си, защото всички до един имат изискан вкус и сговорчив подход към работата ми.

През 2009 основаx Rejin LTD. – фирма за интериорен дизайн и производство на мебели, за да осигуря силно персонализирани услуги от резидентен тип за  проектиране на това, което се превърна в международна клиентска база.

Като дизайнер аз работя за преодоляване на разликата между пълният потенциал на проекта, както и  границите, наложени от реалностите в живота. Вярвам, че един велик дизайн е кулминация на три страни, връзката между дизайнер, клиент и пространство. Моята роля в тази връзка е да преведа по вкус на клиента начина му на живот в неговото пространство, чрез разработването и поддържане на концептуална нишка, за да се гарантира, че пространството достига своят най-голям потенциал.

Всеки интериор е толкова уникален, колкото е и клиента, за който той е предназначен.

STUDIO R7  фокусира цялото си внимание върху всеки проект, за да се гарантира, че дори и най-големите очаквания са надхвърлени.

Най – голямото възнаграждение за мен е всеки клиент да се почувства у дома в собственото си жилище!

Ренета П. Стоянова